Degustacinis meniu

Šefo užkandėlės - trio

Anties confit bao / miežių salyklas / salierai / karamelizuoti svogūnai

Sviestinė tartaletė / rūkytas ungurys / marinuotų burokėlių tagliatelle / creme fraiche

Sviestinė sluoksniuota tešla / žaliųjų žirnelių, avokadų ir porų tekstūros / rūkytas Grana Padano sūris

Jūrų šukučių carpaccio

Svarainių ir obuolių vyno želė / marinuotos nashi kriaušės / 5 citrusų segmentai

Grybų tekstūros

Kreivabūdė, kepta kavos tirščių plutelėje / daržinio builio ir porų piure / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas

Sezoninė žuvis

Cannelloni, įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / artišokai / žuvies ir omaro quenelle / riviera stiliaus žuvies padažas

Desertas - Damasko rožė

Trapus sable tešlos žiedas / vanilės ir ryžių cremeux / rožių ir kinrožių šerbetas / ryžių pudingo putėsiai / kinrožių želė

Namų gamybos duonelių rinkinys

Raugo duona su sėklomis ir daigintais kviečiais / sėklų traškutis

Šefo sezoninė paletės atgaiva

Avienos nugarinė

Batatų ir baltojo ridiko gratin / batatų piure / karamelizuotų svogūnų soubise / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus

Mignardises - saldi staigmena

Degustacinio vakaro kaina - 90 eur/asmeniui