Degustacinis meniu
Šefo užkandėlės - trio
Choux su moliūgų ir morkų piurė / migdolai / karamelizuotų obuolių želė
Brioche / voveraičių paštetas / lazdynų riešutai / miso ir kiaušinio trynio emulsija / karamelizuotas šalotas / marinuoti shimieji grybai
Dashi želė / saliero gratinas / rūkytas upėtakis / marinuotas daikonas / saliero espuma / krutonai
Grybų tekstūros
Kreivabūdė, kepta kavos tirščių plutelėje / daržinio builio ir porų piure / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas
Sezoninė žuvis
Cannelloni, įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / artišokai / žuvies ir omaro quenelle / riviera stiliaus žuvies padažas
Namų gamybos duonelių rinkinys
Raugo duona su sėklomis ir daigintais kviečiais / sėklų traškutis
Šefo sezoninė paletės atgaiva
Avienos nugarinė
Batatų ir baltojo ridiko gratin / batatų piure / karamelizuotų svogūnų soubise / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus
Mignardises - saldi staigmena
Degustacinio vakaro kaina - 90 eur/asmeniui
Vacherin desertas
Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado ir pasiflorų kremas
Sezoninės baltos žuvies ceviche
Citrusų suprême / agurkų tekstūros / agurkų, žaliosios citrinos ir sičuano pipirų consommé / bazilikų – jalapenų ir citrusų gazpacho
Migdolinis biskvitas / kavos crémeux / kavos džemas / kavos ganašas / slyvų ledai / kaskaros padažas
Opera desertas
Pasirenkamas vienas desertas
