Degustacinis meniu

Šefo užkandėlės - trio

Choux su moliūgų ir morkų piurė / migdolai / karamelizuotų obuolių želė

Brioche / voveraičių paštetas / lazdynų riešutai / miso ir kiaušinio trynio emulsija / karamelizuotas šalotas / marinuoti shimieji grybai

Dashi želė / saliero gratinas / rūkytas upėtakis / marinuotas daikonas / saliero espuma / krutonai

Grybų tekstūros

Kreivabūdė, kepta kavos tirščių plutelėje / daržinio builio ir porų piure / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas

Sezoninė žuvis

Cannelloni, įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / artišokai / žuvies ir omaro quenelle / riviera stiliaus žuvies padažas

Namų gamybos duonelių rinkinys

Raugo duona su sėklomis ir daigintais kviečiais / sėklų traškutis

Šefo sezoninė paletės atgaiva

Avienos nugarinė

Batatų ir baltojo ridiko gratin / batatų piure / karamelizuotų svogūnų soubise / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus

Mignardises - saldi staigmena

Degustacinio vakaro kaina - 90 eur/asmeniui

Vacherin desertas

Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado ir pasiflorų kremas

Sezoninės baltos žuvies ceviche

Citrusų suprême / agurkų tekstūros / agurkų, žaliosios citrinos ir sičuano pipirų consommé / bazilikų – jalapenų ir citrusų gazpacho

Migdolinis biskvitas / kavos crémeux / kavos džemas / kavos ganašas / slyvų ledai / kaskaros padažas

Opera desertas

Pasirenkamas vienas desertas