Degustacinis meniu
Šefo užkandėlės - trio
Anties confit bao / miežių salyklas / salierai / karamelizuoti svogūnai
Sviestinė tartaletė / rūkytas ungurys / marinuotų burokėlių tagliatelle / creme fraiche
Sviestinė sluoksniuota tešla / žaliųjų žirnelių, avokadų ir porų tekstūros / rūkytas Grana Padano sūris
Grybų tekstūros
Kreivabūdė, kepta kavos tirščių plutelėje / daržinio builio ir porų piure / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas
Sezoninė žuvis
Cannelloni, įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / artišokai / žuvies ir omaro quenelle / riviera stiliaus žuvies padažas
Namų gamybos duonelių rinkinys
Raugo duona su sėklomis ir daigintais kviečiais / sėklų traškutis
Šefo sezoninė paletės atgaiva
Avienos nugarinė
Batatų ir baltojo ridiko gratin / batatų piure / karamelizuotų svogūnų soubise / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus
Mignardises - saldi staigmena
Degustacinio vakaro kaina - 90 eur/asmeniui
Vacherin desertas
Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado ir pasiflorų kremas
Sezoninės baltos žuvies ceviche
Citrusų suprême / agurkų tekstūros / agurkų, žaliosios citrinos ir sičuano pipirų consommé / bazilikų – jalapenų ir citrusų gazpacho