Renginiai
Keturių rankų degustacinės vakarienės
Vakarienės, kurių metu kviečiame išbandyti dviejų skirtingų šefų drauge kuriamus patiekalus. Tai - ypatinga patirtis, leidžianti pasinerti į koleboracijos būdu gimstančius kulinarinius šedevrus.


Šampano degustacijos
Drauge su šampano namais rengiamos degustacijos, kurių svečiai gali mėgautis ne tik mūsų šefų individualiai sukurta kelių patiekalų degustacine vakariene, tačiau ir prie maisto derinamu aukščiausios rūšies šampanu.


Trumpų mokymų programos su šefu Xavier Bouriot
Organizuojame trumpus mokymus su ilgametę patirtį turinčiu šefu Xavier Bouriot šiomis temomis:
Klasikinė prancūzų virtuvė;
Padažai ir jų gamybos technologijos;
Vienakąsniai užkandžiai;
Viduržemio jūros regiono virtuvė;
Žuvies ir mėsos patiekalų gamybos technologijos.
Mokymų trukmė ir kitos sąlygos derinamos individualiai tel. nr. +370 695 28208 ir el. p. arrivee@ilk.lt.

