Vakaro meniu

Užkandžiai

Šefo užkandėlės - trio

Tuno tataki / kimchi ir imbiero želė / sūdyti agurkai / yuzu ir sojos emulsija

Gougères / sūrio ir miso kremas / karamelizuoti svogūnai / marinuoti shimeji grybai

Tartaletė / saliero gumbo ir Jeruzalės artišoko tekstūros / kiaušinio trynio gelis

15

Shiitake grybų ir anakardžių parfait

Karamelizuotų svogūnų ir balzaminio acto želė / sviestinė brioche duonelė su grybų tekstūromis

16

Pagrindiniai patiekalai

Jūrų šukutės

Saliero gumbo nosotto / obuolio kubeliai / saliero gumbo piure / saliero traškutis / salierų sultinio padažas

18

Kopūsto tekstūros

Dashi sultinyje apvirtas kopūstas / marinuoti mėlynieji kopūstai / savojos kopūsto ravioli, įdaryti migdolų pesto / kepintos pistacijos / mėlynųjų kopūstų ir obuolių piurė / migdolų padažas ajo blanco

Sezoninė žuvis

Kalafioro tekstūros / riviera stiliaus žuvies padažas / aštuonkojo ir bešamelio padažo cromesquis

Desertai

Antienos krūtinėlė

Daikon japoniško ridiko tekstūros / grazūruoti burokėliai / raudonojo kopūsto confit / sodrus antienos ir kakavos vaisiaus padažas

18

Angus jautienos nugarinė

Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado-pasiflorų kremas

Mille Feuille

Vacherin

Šokoladas ir tailandietiškas bazilikas

Šokolado temperatūrų elementai / kriaušių karamelė / tailandietiško baziliko šerbetas / šokolado parfait / kriaušių ir bazilikų consomme

Sviestinė sluoksniuota viennese tešla / juodųjų serbentų želė / braziliškos kavos ir grand cru šokolado kremas / prieskoninio vyno ir vyšnių padažas / šokoladiniai ledai su serbentais ir cinamonu

27

37

12

Aštuonkojis

Bulvių piure / padažas vierge su žaliaisiais tomatillos pomidorais / mėlynosios bulvės traškutis / pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis

Sezoninės žuvies quenelle

Sodrus langustinų bisque padažas / langustino uodegėlė / brioche duonelė su langustinų sviestu

Bulvių dauphine / burokėlių gratin / sezoninių grybų duxelles / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus

13

Mandarino vaisius

Citrusų šokolado lukštas / mandarinų cremeux / citrusų putėsiai / timut pipirų džemas / kokosų-laimo šerbetas / mandarinų ir laimo sulčių padažas

19

13

13

25

Angus jautienos tartaras

Svogūnų bavarois kremas / marinuoti shimeji grybai / jūros dumblių padažas / salierų traškutis

20

19