Vakaro meniu

Užkandžiai

Šefo užkandėlės - trio / 15

Anties confit bao / miežių salyklas / salierai / karamelizuoti svogūnai

Sviestinė tartaletė / rūkytas ungurys / marinuotų burokėlių tagliatelle / creme fraiche

Sviestinė sluoksniuota tešla / žaliųjų žirnelių, avokadų ir porų tekstūros / rūkytas Grana Padano sūris

Pagrindiniai patiekalai

Jūrų šukučių carpaccio / 19

Svarainių ir obuolių vyno želė / marinuotos nashi kriaušės / 5 citrusų segmentai

Pastarnokų tekstūros / 18

Pastarnokų ir bulvių gratin / slyvų ir alaus piure / pastarnokų kroketas / pastarnokų ir čiobrelių consomme / tonburi ikrai / yuzu sultyse marinuoti svogūnėliai

Sezoninė žuvis / 25

Cannelloni, įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / artišokai / žuvies ir omaro quenelle / riviera stiliaus žuvies padažas

Desertai

Angus jautienos išpjova / 37

Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado ir pasiflorų kremas

Šokolado ir kardamono tartaletė / 13

Vacherin / 13

Damasko rožė / 13

Trapus sable tešlos žiedas / vanilės ir ryžių cremeux / rožių ir kinrožių šerbetas / ryžių pudingo putėsiai / kinrožių želė

Šokoladinis biskvitas / braziliškos kavos cremeux / raudonojo apelsino supreme / kardamono ir rausvojo apelsino džemas / rausvojo apelsino šerbetas / kardamono-raudonojo apelsino espuma

Aštuonkojis / 18

Baltųjų pupelių piure / romesco padažas / alyvuogių, fagioli pupelių, pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis

Foie gras / 25

Antienos foie gras / obuolys, virtas žemoje temperatūroje / slyvų čatnis / svarainių ir obuolių vyno želė / brioche duonelė

Kreminė bulvių espuma / mironton stiliaus jaučio liežuvis / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus

Kokoso sfera / 13

Citrusų šokolado lukštas / kokosų cremeux / kokosų putėsiai / ananasų džemas / kokosų-laimo šerbetas

Angus jautienos tartaras / 20

Wagyu jautiena / rabarbarų tekstūros / sūdytas-džiovintas kiaušinio trynys / orinis sūrio vaflis / pomidorų tekstūros

Avienos nugarinė / 34

Batatų ir baltojo ridiko gratin / batatų piure / karamelizuotų svogūnų soubise / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus

Grybų tekstūros / 16

Kreivabūdė, kepta kavos tirščių plutelėje / daržinio builio ir porų piure / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas