Vakaro meniu
Užkandžiai
Šefo užkandėlės - trio / 15
Anties confit bao / miežių salyklas / salierai / karamelizuoti svogūnai
Sviestinė tartaletė / rūkytas ungurys / marinuotų burokėlių tagliatelle / creme fraiche
Sviestinė sluoksniuota tešla / žaliųjų žirnelių, avokadų ir porų tekstūros / rūkytas Grana Padano sūris
Pagrindiniai patiekalai
Jūrų šukučių carpaccio / 19
Svarainių ir obuolių vyno želė / marinuotos nashi kriaušės / 5 citrusų segmentai
Pastarnokų tekstūros / 18
Pastarnokų ir bulvių gratin / slyvų ir alaus piure / pastarnokų kroketas / pastarnokų ir čiobrelių consomme / tonburi ikrai / yuzu sultyse marinuoti svogūnėliai
Sezoninė žuvis / 25
Cannelloni, įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / artišokai / žuvies ir omaro quenelle / riviera stiliaus žuvies padažas
Desertai
Angus jautienos išpjova / 37
Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado ir pasiflorų kremas
Šokolado ir kardamono tartaletė / 13
Vacherin / 13
Damasko rožė / 13
Trapus sable tešlos žiedas / vanilės ir ryžių cremeux / rožių ir kinrožių šerbetas / ryžių pudingo putėsiai / kinrožių želė
Šokoladinis biskvitas / braziliškos kavos cremeux / raudonojo apelsino supreme / kardamono ir rausvojo apelsino džemas / rausvojo apelsino šerbetas / kardamono-raudonojo apelsino espuma
Aštuonkojis / 18
Baltųjų pupelių piure / romesco padažas / alyvuogių, fagioli pupelių, pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis
Foie gras / 25
Antienos foie gras / obuolys, virtas žemoje temperatūroje / slyvų čatnis / svarainių ir obuolių vyno želė / brioche duonelė
Kreminė bulvių espuma / mironton stiliaus jaučio liežuvis / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus
Kokoso sfera / 13
Citrusų šokolado lukštas / kokosų cremeux / kokosų putėsiai / ananasų džemas / kokosų-laimo šerbetas
Angus jautienos tartaras / 20
Wagyu jautiena / rabarbarų tekstūros / sūdytas-džiovintas kiaušinio trynys / orinis sūrio vaflis / pomidorų tekstūros
Avienos nugarinė / 34
Batatų ir baltojo ridiko gratin / batatų piure / karamelizuotų svogūnų soubise / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus
Grybų tekstūros / 16
Kreivabūdė, kepta kavos tirščių plutelėje / daržinio builio ir porų piure / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas