Vakaro meniu
Užkandžiai
Šefo užkandėlės - trio / 15
Anties confit bao / miežių salyklas / salierai / karamelizuoti svogūnai
Rūkyto ungurio tartaletė / marinuotų burokėlių tagliatelle / creme fraiche
Pitos krekerių pagalvėlė / žaliųjų žirnelių ir porų tekstūra / tarkuotas rūkytas sūris
Sviestinio moliūgo terinas / 16
Marinuoto moliūgo ravioliai įdaryti moliūgų tyre / speculos prieskoniai / lazdyno riešutų ir moliūgo sėklų picata / skrudintų lazdyno riešutų padažas
Pagrindiniai patiekalai
Jūrų šukučių carpaccio / 19
Svarainių, naši kriaušių ir citrusų tekstūros
Pastarnokų ir svogūnų tekstūros / 18
Pastarnokų ir svogūnų gratinas / svogūnų ir alaus piure / pastarnokų kroketas / pastarnokų ir čiobrelių consomme / mažieji svogūnai, marinuoti yuzu sultyse / žaliasis petražolių aliejus
Sezoninė žuvis / 25
Kalafioro tekstūros / riviera stiliaus žuvies padažas / aštuonkojo ir bešamelio padažo cromesquis
Desertai
Antienos krūtinėlė / 27
Daikon japoniško ridiko tekstūros / grazūruoti burokėliai / raudonojo kopūsto confit / sodrus antienos ir kakavos vaisiaus padažas
Angus jautienos nugarinė / 37
Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado-pasiflorų kremas
Mille Feuille / 13
Vacherin / 12
Hibiscus / 13
Trapus sable tešlos krepšelis / vanilės ir ryžių cremeux / rose hibiscus šerbetas / ryžių pudingo putėsiai / hibiscus želė
Sviestinė sluoksniuota viennese tešla / juodųjų serbentų želė / braziliškos kavos ir grand cru šokolado kremas / prieskoninio vyno ir vyšnių padažas / šokoladiniai ledai su serbentais ir cinamonu
Aštuonkojis / 18
Bulvių piure / padažas vierge su žaliaisiais tomatillos pomidorais / mėlynosios bulvės traškutis / pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis
Foie gras / 25
Antienos foie gras / obuoliukas / slyvų čatnis / brioche duonelė
Bulvių dauphine / burokėlių gratin / sezoninių grybų duxelles / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus
Kokoso sfera / 13
Citrusų šokolado lukštas / kokosų cremeux / kokosų putėsiai / ananasų džemas / kokosų-laimo šerbetas
Angus jautienos tartaras / 20
Svogūnų bavarois kremas / marinuoti shimeji grybai / jūros dumblių padažas / salierų traškutis
Aviena / 34
Batatų ir baltojo ridiko gratin / karamelizuotų svogūnų soubise / sodrus avienos jus