Vakaro meniu

Užkandžiai

Šefo užkandėlės - trio / 15

Traškus krepšelis / ančiuvių, paprikų, baklažanų kapotinis / rūkytų paprikų želė / romesco tekstūros / aštuonkojo traškutis

Filo tešlos tarteletė / rūkyti burokėliai / mozzarella sūris / peletrūno – pistacijų pesto / deginta cukinija / modenos balzaminio acto želė

Sviestinė sluoksniuota tešla / žaliųjų žirnelių, avokadų ir porų tekstūros / grana padano rūkytas sūris

Pagrindiniai patiekalai

Sezoninės baltos žuvies ceviche / 19

Citrusų suprême / agurkų tekstūros / agurkų, žaliosios citrinos ir sansho pipirų consommé / bazilikų – jalapenų ir citrusų gazpacho

Kalafioro pannise / 18

Marinuoti kalafiorai / degintų kalafiorų ir migdolų piurė / tomburi ikrai su tonkatsu padažu / chimichurri salsa / kalafioras tempuroje / degintų kopūstų padažas jus

Sezoninė žuvis / 25

Sezoninė žuvis / ravioliai įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / žuvies ir quenelle / riviera stiliaus žuvies padažas

Desertai

Angus jautienos išpjova / 37

Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado ir pasiflorų kremas

Aviečių ir kavos tekstūros / 13

Vacherin / 13

Šokolado-tonka pupelės tartaletė / 13

Šokoladinis biskvitas /  tonka pupelės crémeux / tonka pupelės ir vyšnių džemas / vyšnių šerbetas

Kolumbijos kava / aviečių lapų traškutis / migdolinis pain de gênes / biskvitas / lauro lapų ledai / aviečių putėsiai / aviečių consommé su juodaisiais pipirais

Aštuonkojis / 18

Bulvių piurė / padažas romesco / pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis

Pomidorų tekstūros / 16

Pomidorų tekstūros / pomidorų mole / pomidorų tartaras / straciatella sūris / cannelloni su nashi kriaušėmis ir mocarelos sūrio cremiu / raudonėlių aliejus / pankoliai / pomidorų brioche duonelė / salsa verde padažas

kreminė bulvių espuma / šalotų ir jaučio liežuvio mironton / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus

Braškių tekstūrų trio / 13

Sablé sausainis / rabarbarų mousse / jazminų ir rabarbarų džemas / rabarbarų ir saicho arbatos consommé

Angus jautienos tartaras / 20

Wagyu jautiena / rabarbarų tekstūros / sūdytas-džiovintas kiaušinio trynys / orinis sūrio vaflis / pomidorų tekstūros

Avienos nugarinė / 34

Batatų ir baltojo ridiko sluosniuotis / karamelizuotų svogūnų soubise / batatų piurė / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus

Grybų tekstūros / 16

Grybų tekstūros / kreivabudė kepta kavos tirščių plutoje / daržinio builio ir porų piurė / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas