Vakaro meniu
Užkandžiai
Šefo užkandėlės - trio
Tuno tataki / kimchi ir imbiero želė / sūdyti agurkai / yuzu ir sojos emulsija
Gougères / sūrio ir miso kremas / karamelizuoti svogūnai / marinuoti shimeji grybai
Tartaletė / saliero gumbo ir Jeruzalės artišoko tekstūros / kiaušinio trynio gelis
15
Shiitake grybų ir anakardžių parfait
Karamelizuotų svogūnų ir balzaminio acto želė / sviestinė brioche duonelė su grybų tekstūromis
16
Pagrindiniai patiekalai
Jūrų šukutės
Saliero gumbo nosotto / obuolio kubeliai / saliero gumbo piure / saliero traškutis / salierų sultinio padažas
18
Kopūsto tekstūros
Dashi sultinyje apvirtas kopūstas / marinuoti mėlynieji kopūstai / savojos kopūsto ravioli, įdaryti migdolų pesto / kepintos pistacijos / mėlynųjų kopūstų ir obuolių piurė / migdolų padažas ajo blanco
Sezoninė žuvis
Kalafioro tekstūros / riviera stiliaus žuvies padažas / aštuonkojo ir bešamelio padažo cromesquis
Desertai
Antienos krūtinėlė
Daikon japoniško ridiko tekstūros / grazūruoti burokėliai / raudonojo kopūsto confit / sodrus antienos ir kakavos vaisiaus padažas
18
Angus jautienos nugarinė
Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado-pasiflorų kremas
Mille Feuille
Vacherin
Šokoladas ir tailandietiškas bazilikas
Šokolado temperatūrų elementai / kriaušių karamelė / tailandietiško baziliko šerbetas / šokolado parfait / kriaušių ir bazilikų consomme
Sviestinė sluoksniuota viennese tešla / juodųjų serbentų želė / braziliškos kavos ir grand cru šokolado kremas / prieskoninio vyno ir vyšnių padažas / šokoladiniai ledai su serbentais ir cinamonu
27
37
12
Aštuonkojis
Bulvių piure / padažas vierge su žaliaisiais tomatillos pomidorais / mėlynosios bulvės traškutis / pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis
Sezoninės žuvies quenelle
Sodrus langustinų bisque padažas / langustino uodegėlė / brioche duonelė su langustinų sviestu
Bulvių dauphine / burokėlių gratin / sezoninių grybų duxelles / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus
13
Mandarino vaisius
Citrusų šokolado lukštas / mandarinų cremeux / citrusų putėsiai / timut pipirų džemas / kokosų-laimo šerbetas / mandarinų ir laimo sulčių padažas
19
13
13
25
Angus jautienos tartaras
Svogūnų bavarois kremas / marinuoti shimeji grybai / jūros dumblių padažas / salierų traškutis
20
19