Vakaro meniu

Užkandžiai

Šefo užkandėlės - trio / 15

Anties confit bao / miežių salyklas / salierai / karamelizuoti svogūnai

Rūkyto ungurio tartaletė / marinuotų burokėlių tagliatelle / creme fraiche

Pitos krekerių pagalvėlė / žaliųjų žirnelių ir porų tekstūra / tarkuotas rūkytas sūris

Sviestinio moliūgo terinas / 16

Marinuoto moliūgo ravioliai įdaryti moliūgų tyre / speculos prieskoniai / lazdyno riešutų ir moliūgo sėklų picata / skrudintų lazdyno riešutų padažas

Pagrindiniai patiekalai

Jūrų šukučių carpaccio / 19

Svarainių, naši kriaušių ir citrusų tekstūros

Pastarnokų ir svogūnų tekstūros / 18

Pastarnokų ir svogūnų gratinas / svogūnų ir alaus piure / pastarnokų kroketas / pastarnokų ir čiobrelių consomme / mažieji svogūnai, marinuoti yuzu sultyse / žaliasis petražolių aliejus

Sezoninė žuvis / 25

Kalafioro tekstūros / riviera stiliaus žuvies padažas / aštuonkojo ir bešamelio padažo cromesquis

Desertai

Antienos krūtinėlė / 27

Daikon japoniško ridiko tekstūros / grazūruoti burokėliai / raudonojo kopūsto confit / sodrus antienos ir kakavos vaisiaus padažas

Angus jautienos nugarinė / 37

Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado-pasiflorų kremas

Mille Feuille / 13

Vacherin / 12

Hibiscus / 13

Trapus sable tešlos krepšelis / vanilės ir ryžių cremeux / rose hibiscus šerbetas / ryžių pudingo putėsiai / hibiscus želė

Sviestinė sluoksniuota viennese tešla / juodųjų serbentų želė / braziliškos kavos ir grand cru šokolado kremas / prieskoninio vyno ir vyšnių padažas / šokoladiniai ledai su serbentais ir cinamonu

Aštuonkojis / 18

Bulvių piure / padažas vierge su žaliaisiais tomatillos pomidorais / mėlynosios bulvės traškutis / pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis

Foie gras / 25

Antienos foie gras / obuoliukas / slyvų čatnis / brioche duonelė

Bulvių dauphine / burokėlių gratin / sezoninių grybų duxelles / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus

Kokoso sfera / 13

Citrusų šokolado lukštas / kokosų cremeux / kokosų putėsiai / ananasų džemas / kokosų-laimo šerbetas

Angus jautienos tartaras / 20

Svogūnų bavarois kremas / marinuoti shimeji grybai / jūros dumblių padažas / salierų traškutis

Aviena / 34

Batatų ir baltojo ridiko gratin / karamelizuotų svogūnų soubise / sodrus avienos jus